Grillad kyckling.
Idag blev det grilladkyckling med ris, bearnaisesås och sallad. Egentligen hade jag tänkt mig kyckling med avokado och feta- ost, men det fick vara med i salladen istället.
Ingredienser
Kycklingfilé
2 msk olivolja
2 msk citronsyra
1 msk oregano
2 vitlöksklyftor
salt
peppar
Salladen
tomat
gurka
isbergssallad
rödlök
fetaost
avokado
Dressing
3 msk olivoja
1 msk balsam vinäger
salladskrydda
salt, peppar
Blanda olivoljan med citrosyran, pressa i vitlöken och tillsätt salt och peppar. Pensla kycklingarna och låt de grillas i ugnen på 200 grader i 10-15 min.
Gör där efter salladen. Blanda ihop olivoja, balsam vinäger, salladskrydda, salt och peppar. Häll i dressingen i salladen och rör om. Serveras med ris.
Ingredienser
Kycklingfilé
2 msk olivolja
2 msk citronsyra
1 msk oregano
2 vitlöksklyftor
salt
peppar
Salladen
tomat
gurka
isbergssallad
rödlök
fetaost
avokado
Dressing
3 msk olivoja
1 msk balsam vinäger
salladskrydda
salt, peppar
Blanda olivoljan med citrosyran, pressa i vitlöken och tillsätt salt och peppar. Pensla kycklingarna och låt de grillas i ugnen på 200 grader i 10-15 min.
Gör där efter salladen. Blanda ihop olivoja, balsam vinäger, salladskrydda, salt och peppar. Häll i dressingen i salladen och rör om. Serveras med ris.
Kommentarer
Trackback