Frustration!

Börjar blogga igen efter en tids uppehåll. Jag är fortfarande inte jätte inspirerad till att börja igen men idag är jag så upprörd att jag måste få skriva av mig. Vet inte om det kommer blir fler efter detta inlägg, det får vi helt enkelt se.

Idag är jag väldigt upprörd och besviken. Var inne och hade pratade med min chef idag om ett antal saker. När jag var klar med det jag hade att säga berättade han att han hade en sak att ta upp. Jag fick höra ,som ett antal gånger innan, att jag pratar väldigt mycket med en arbetskamrat på jobbet under arbetstid och att detta stör flera ute på verkstan.
  Detta är inte första gången jag får höra detta och efter senaste gången tycker jag personligen att jag skärp till mig och det var därför jag blev så upprörd när jag fick höra detta. Snacket går helt klart i perioder och jag kan, som jag sa till honom, erkänna att jag fortfarande pratar med min kollega, men inte i de mängderna som vi kanske gjorde innan. Just nu finns det också en anledning till varför jag pratar med just henne lite mer än vanligt.

Men vad som gör mig mest frustrerad och besviken är att jag inte har hört från någon annan än min chef. Jo, jag har hört det från min gruppchef och detta var sist vi pratade om detta. Jag tyckte det var jätte bra att jag fick höra det av honom att han själv tyckte att vi pratade lite mycket istället för att, som jag känner, gå bakom min rygg och springa till chefen med det. Men tydligen är det fler som är irriterade av det, men väljer att inget säga till oss utan springer med det till chefen. Känner mig väldigt sviken, speciellt eftersom det känns som att det är någon av mina "vänner" som springer med det. Jag vet i ärlighetens namn inte vad jag ska tro. Jag hoppas ju självklart att det inte är någon av mina nära som har sprungit in till honom, för jag tycker att jag har så pass bra realtion med de flesta att det ska kunna komma med sånt till mig istället. Om man får höra det av någon annan än chefen tror jag att jag tar åt mig mer eftersom den personen är stark nog att säga det direkt till mig.

Min dag har som sagt gått upp och ner idag, vi får se hur den slutar.

Ha det bra!

Paus.

Just nu har jag ingen lust att blogga, kommer därför ta en paus.

Paus.

Just nu har jag ingen lust att blogga, kommer därför ta en paus.

RSS 2.0