Baby shower.

Nu börjar det närma sig till dagen då det är dags. Imorgon är det 7 veckor kvar till beräknat datum. Tiden går oerhört snabbt och jag blir bara större och större. Vanligtvis är jag en envis person som sällan klagar på hur jag mår, men den senaste tiden har jag kännt mig som en gnällkärring. (stackars Fredrik) Tycker dock att jag har all rätt till det då jag har fått VÄLDIGT ont i ryggen. Tror inte det är någon foglossning för smärtan sitter mitt på ryggen längs ryggraden, men men jag får tänka positivt. Det är ju som sagt inte så långt kvar.

Igår blev jag sååå glatt överraskad. Niosha hade ordnat en surprise för mig, en baby shower. Här åker jag iväg i tro om att vi ska ha tjejmiddag och vilka ser jag när jag kommer in i rummet.... min syster och mamma. Blev verkligen jätte förvånad. Ni ska verkligen veta att jag blev jätte glad, att ni lagt ner tid till att planera detta för mig värmer verkligen. 
  Gud va mycket presenter jag fick, tack så jätte mycket för allt=) Jag kommer garanetrat få användning av allt.

Idag har vi varit på fotbollsmatch och jag kan ju säga såhär: Jag sitter ALDRIG mer på sittplats tillsammans med en alkoholpåverkad Fredrik. Vi fick en hel del blickar på oss och han var inte speciellt fin i mun. ALDRIG MER!!! Det var även en av de segaste matcherna jag sett, 0-0. (ÖIS - Hammarby) Superettan nästa för bägge lagen!

På onsdag ska vi för första gången på föräldragrupp. Uppdaterar mer senare.


En liten lek, där vi skulle rita en bebis utan att få kolla på konsten.

Lite mer lek, kul var det som ni kan se.

Magen i centrum

Posar, yeeeah!

Nilo, jag Ghassa och självklart en touch på magen;)

En annan lek där vi skulle gissa min storlek runt magen med hjälp av en sytråd. Farnaz var helt ute och cyklade.

Mamma var lite närmare men långt ifrån nära.

Rena julafton.

Tack för alla presenter:)

Hela gänget.

RSS 2.0