God morgon allesammans!

Jag vet att jag har varit dålig på att uppdatera den senaste tiden. Jag känner mig bara så trött i kroppen och sen är det mycket jobb just nu också, hoppas ni har överseenede med det.
  Tycker det är jätte kul att så många läser, men framförallt är det roligt att släktingar som bor en bit ifrån och som man inte har sett sen man var en liten bebis läser min blogg:)

Nu ska jag i alla fall gå och baka lite bröd. Vi hörs sen!


Bakdag.

Usch. Just nu är jag lite smått förbannad. Har nyss kollat klar på hanbollsmatchen, Sverige - Ungern, tyckte vi hade en stor chans att vinna den men efter lite slarv i slutet så vinner Ungern.

Något som kanske är lite roligare är att jag har bakat bullar idag. Blev väldigt sugen på vaniljbullar efter att jag läst på min kusins blogg att hon bakat. Bullarna blev kanon goda, smakar godare än dem man kan köpa i affären. Det händer ju inte så ofta att jag får för mig att baka men när jag väl gör det brukar det bli lyckat.
  Ska nog smaska i mig en som efterrätt nu.


Mulberry.

Det var ett tag sen jag uppdaterade våra auktioner på Tradera. För tillfället har vi två Mulberry Bayswater väskor. De går oftas för halva priset som väskan kostar här i Sverige. Ett bra köp för den som vill ha en praktiskt och snygg basväska.

Oak:
auktion_82956913


Black:
auktion_82957419


Sjöstrand matchhjälte.

Idag var det målvaktsspelet som avgjorde. Johan Sjöstrand bevisade att även han platsar i laget. Han räddade ett antal straffar plus att han gjorde grymma räddningar. En annan spelare som glänsde idag var Dalibor Doder. Den stackarn har legat magsjuk sen i lördags, men det kunde man inte se spår utav idag. Han gick in och gjorde en toppenmatch.
  Det kändes så skönt att vinna över Spanien (34-30), nu är det bara Kuwait och Kroatien kvar. Sverige kommer med all säkerhet att gå vidare till mellanrundan. Jag tror på Sveriges handbollslag, de kan gå riktigt långt i VM.


Nu blir det Idrottsgalan på SVT1. (bild från gp.se)

Paket på posten.

Oj vad glad man kan bli när man får ett paket på posten. Idag fick jag hem mina efterlängtade UGG:s. De passade perfekt, var lika snygga som väntat och luktade nytt. Min dag är räddad idag med:)
  Ikväll är det handboll igen. Idag möter vi Spanien, det blir en tuff match men jag kommer sitta bänkad framför tv:n.


Sydkorenask frisör sökes.

Sverige spelade oerhört bra idag. Trots alla utvisningar, Kim Anderssons röda kort och Lukas Karlssons skada lyckades dem hålla emot och ta hem en vinst. Sverige vann på deras försvar idag, Sydkorea hade jätte problem med att komma till skott för det stod en stor och bred mur i vägen. Måste säga att Jonas Källman gjorde en toppenmatch, enligt mig är han Sveriges bästa spelare. Det som är lite komiskt är att han spelar på samma position som jag gjorde när jag spelade handboll och han har samma nummer som jag hade. 
  Sveriges målvakt, Andreas Palicka, gjorde en grym insats idag och han bevisade att Sverige har fler målvaktstalanger än Svensson(som är i en klass för sig). En annan spelare som visade sig idag var Lukas Karlsson. Han har verkligen visat att han förtjänar en plats i laget, synd att han skadade sig bara. Får hoppas att det inte är så allvarligt och att han kan fortsätta spela turneringen ut. Det finns ett stort hopp om att Sverige kan gå långt om de fortsätter spela som dem gjorde idag.

Nu till Sydkorea. Var det någon mer än jag som la märke till att alla hade likadana frisyrer? Varje gång någon filmades i närbild kom jag att tänka på det och fick mig ett gott skratt. Sydkorea spelade bra, det är inte helt omöjligt att dem tar sig vidare.


10 Sommarfavoriter från H&M


Brakfrukost.

Oj vad jag är trött. Var som sagt hemma hos Emelie igår och kollade på handbollen. Ja, vad ska man säga... Sverige utklassade Kuba med 41-14. Det känns som att Kuwait blir ett lätt byte för Sverige också. Idag är det match igen, Sverige möter Sydkorea. Det blir nog en tuff match, men jag sitter bänkad framför tv:n och hejar fram dem. Hoppas att ni också gör det.
  Det var ett väldigt trevligt sällskap igår, med en massa skämt och fniss. Otto skulle komma och hämta mig och tydligen visste grabbarna vem han är så det ville självklart åka med i bilen. Tror Otto bara tyckte det var kul, eller det hoppas jag i alla fall annars lär han inte hämta mig nå mer. Jag kom inte i säng förrän kl.6 i morse men tror ni inte att jag vaknar runt 10, snacka om galen. Försökte somna om men det gick inte så bra. Det enda jag kunde tänka på var ett kallt glas med cola, orkade dock inte gå upp så jag fick vänta tills Fredrik vaknade. Fick en brakfrukost med äggröra och prinskorv, mums vad gott det var. Det är inte varje dag man får det.
  Idag blir en slapp dag. Ska bara vara hemma och mysa, för imorn är det jobb igen. Yippiiie!*NOT*

Helg igen.

Och så var det fredag, äntligen helg. Veckorna går verkligen jätte fort och helgen går ännu fortare, men det är så skönt med helg.

Vad ska jag hitta på i helgen då?

Idag blir det mys framför tv:n. Ska kolla på Let's Dance, sen kanske det blir en film efter det. Hoppas på en komedi=)
  Fick hem ett av mina väntade paket med posten idag. Det är en svart klänning från Stylebystars, den satt perfekt så denna dagen är räddad. Nu väntar jag bara på mina UGG, hoppas dem kommer på måndag.
  Imorgon ska jag hem till Emelie, vi ska dricka några cider/öl och kolla på handbollen. Den får man ju bara inte missa, Sverigen möter Kuba imorgon i Handbolls VM.


Trött och stel.

Oj, vad trött jag är. Har sovit middag tills nu, fotbollsturneringen tog verkligen kol på mig. Idag har varit en tuff dag på jobbet, då jag har ont lite varstans. Jag känner mig som en gamling så fort jag var tvungen att böja mig ner. Men det var värt plågan. Igår var en jätterolig dag. Arrangörerna bjöd på dricka, korv med bröd, kexchoklad och bananer och turneringen för vår del blev väldigt lyckad. Vi kom 2:a, alla fick var sin medalj plus en påse med lite smått och gott i. Jag vann även en pokal för "Årets tjej". Oom jag vad glad efteråt:)

Imorgon ska jag och Emelie simma efter jobbet. Det är på onsdagar dem värmer upp badet, så det är varm och skönt i vattnet. Efteråt blir det nog lite bastande och solande. Vi får hoppas att min träningsvärk släpper under simningen.



Hela laget samlad.


Snabba ryck.

Idag blir det bara hem och vända. Jag ska spela en fotbollsturnering med jobbet. Förra året kom vi 4:a och jag vann en pokal för "Turneringens prestation", hoppas på nåt liknande i år eller att vårt lag tar hem allt. 
  Katten har ockuperat min väska, får se om man vågar sig på honom.


Prisregn på Cosmopolitan.se



Cosmo har just nu en tävling där man själv får välja vad och hur mycket man ska vinna.
En jätte rolig tävling med chans till ett vackert yttre samt underbara skönhetsprodukter.
Det är en tävling ni bara inte får missa. För att vara med och tävla klicka
här.

Om jag skulle vinna denna tävling skulle jag välja följande priser:
- En Odd Molly, Supersmooth Cashmere Beanie.
- Ett par Odd Molly, Supercozy Cashmere long m brodyr.
- Helena Rubinstein Stellars Gloss Double Star 48/49  Glamour/Gloss 265 

- Helena Rubinstein Wanted Eyes 13 Nude Wink 340  
- Lancôme Sweet Balm 05 Cerise 200   
- Lancôme Hypnose Black 01 270
- Aquolina Bodylotion Vilda Frukter 125ml 100 
- Aquolina Bodylotion Ananas 125ml 100 
- Aquolina Körsbär 125ml 100


Detta vinstpaket innehåller en snygg mössa med matchande vantar som håller mig varm i vinter, krämer som håller min hud fuktig under dessa tider samt grymt smink som fräschar upp mitt yttre.


10 favoriter från Ellos.


Pappa.

Jag har under den senaste tiden haft lite dåligt samvetet över en sak. Har insett att jag är allt för dålig på att höra av mig till min pappa, och nu efter jul förstår jag hur viktigt det är att fortfarande hålla kontakten. En bit avstånd från varandra ska inte hindra oss till att träffas. Så pappa om du läser detta ska du veta att jag tänker väldigt ofta på dig och undrar om du har det bra.

  Bara för att jag har flyttat hemifrån och klarar mig på egen hand ska jag inte glömma vem det är jag har växt upp med och vem det är som har fostrat mig till den jag är idag. Trots att vi har haft våra motgångar med alla tonårsbråk och en tråkig separation ska du veta att du betyder oerhört mycket för mig. Jag älskar dig, pappa!


Och mamma bara för att jag skrivet ett inlägg om pappa ska du inte tro att jag inte känner detsamma för dig, för det gör jag. Men vi har redan en bra kontakt och därför ville jag tillägna ett inlägg till min käre far.

Auktioner.

Nu har vi ute nya auktioner igen. Det är likadana som sist, med ett undantag. Denna gången har vi lagt till en svart Mulberry Bayswater väska.

UGG
auktion_81818126
auktion_81818187
auktion_81818227

Mulberry Bayswater väskor
Oak.auktion_81807411
Black.auktion_81807778



Bilder på de andra auktionerna finner ni i tidigare inlägg.

Klick.

Klickade nyss hem denna underbara klänning från Stylebystars. Jag har väntat länge på att den skulle komma in igen, ÄNTLIGEN! Så nu har jag två paket att se fram emot att få. Väntar ju även på ett par UGG.


Sesamlax på spett

Ingredienser
500g skinn- och benfri laxfilé
salt, peppar
mango chutney
sesamfrön
grill pinnar

Potatisklyftor
800g potatis
chilipeppar
salt
olivolja

Sås
2 dl Arla Köket lätt crème fraiche
2 pressade vitlöksklyftor
1 tsk sambal oelek
1 tsk olivolja


Sätt ugnen på 225 grader.
Tvätta och klyfta potatisen och lägg dem på ett bakplåtspapper på en plåt.
Häll olivolja över potatisen, därefter krydda med salt och chilipeppar.
Stek mitt i ugnen i ca 30 min.
Sätt ugnen på grill.
Skär laxen i 8 avlånga bitar. Trä upp dem på spett och lägg dem på bakplåtspapper på en plåt.
Salta, peppra båda sidor, pensla ovansidan med mango chutney.
Strö över sesamfrön.
Grilla spetten i övre delen av ugnen 3- 4 min.
Blanda ihop ingredienserna till såsen.
Servera spätten med potatisklyftorna och den kalla såsen.



Detta är en av mina absoluta favoriter. Ät och njut=)

Blickar framåt.

Ja, nu var jobbet igång igen. Känns lite jobbigt efter att varit ledig så länge. Jag har haft det jätte skönt under dessa veckor, tagit det lugn och vilat ut. Sen har jag shoppat en hel del, kanske liiiiite för mycket. Men men, nu blickar vi framåt och nästa långa ledighet är semestern. Och på denna semestern ska jag och Fredrik åka och hälsa på min älskade vän Niosha i Usa. Ser fram emot det enormt mycket.

Nu tänkte jag faktiskt gå och lägga mig, så jag orkar upp imorn bitti när väckarklockan ringer 05.50.

10 favoriter från H&M


Nya auktioner.

Jag då var det dags igen. Första börjar vi med de populära UGG skorna. Jag har själv beställt ett par höga, mörkbruna stövlar.

auktion_81538829
auktion_81538849
auktion_81538864




Sen har vi ett par Gucci- stövlar

auktion_81539848



Och sen den underbara Mulberry Bayswater- väskan

auktion_81540429



Klicka bara på länkarna för att komma till auktionerna.

Kan Jang gör susen.

Idag mår jag betydligt bättre. Har proppat i en hel del grejer för att må bättre. (Kan Jang, Bamyl koffein, Strepsil, Dinamint C, nässpray) Måste säga att det har gjort susen, tror att det är Kan Jangen som gjort underverk. Nu har jag fortfarande hopp om att kunna vara med fotbollsturneringen nästa måndag.
  Har inte hänt så värst mycket idag, hämtade hem min katt som mamma har passat medans vi var i Stockholm. Nu går han bara runt och gnäller för att han inte får mat, tyvärr kan han inte få mer för han e redan överviktig.

Förresten nu ligger nya auktioner uppe på Tradera, mer om det i nästa inlägg.


Sjuk.

Jag har gått och blivit sjuk, trodde att jag skulle klara mig denna gången men NEJ. Har legat framför tv och kollat på Hills- maraton hela dagen. Vi hörs när jag mår bättre.

Borta bra men hemma bäst.

Det uttrycket stämmer så väl. Jag har haft en jätte trevlig vecka i Stockholm, men det är allt bra skönt att vara hemma igen. Men dagens hemresa gick inte som vi räknat med. Jag och Fredrik hade tänkt att vi skulle åka förbi Lager157 på vägen hem så vi åkte strax efter 10. Då beräknade vi att vi skulle ha ca två timmar på oss innan affären stängde. Men icke sa Nicke. Vi hamnade i VÄRLDENS bilkö, det hade skett en masskrock på E4:an med 10 bilar inblandande så där satt vi i vår lilla bil och rörde inte oss en meter på nästan 2 timmar. Shoppingen fick vi hoppa över, hoppas på att åka dit innan  jag börjar jobba igen.

Men jag har hunnit med lite shopping i Stockholm. Äntligen hittade jag mitt Wii Fit, det verkar som att det är slut överallt. Sen fick jag köpt en topp från Gina, ett par shorts till fotbollscupen den 12:e och sen en vardagsrumsmatta på Mio.

Nyår har jag också hunnit med där uppe. En lyckad sådan. Vi började kvällen med att laga en underbar middag. Vi hade dukat långbord och på menyn hade vi fläskfilé fyllda med Bonjour vitlöksost, hemmalagade potatisklyftor och en kall, fräsch sås gjord på crème fraiche, sambal oelek, vitlök och olivolja. Sååå smarrigt det blev. Till efterrätt serverades rabarberpaj med vaniljsås, men den serverades inte förrän efter 12- slaget.
   Jag somnade runt 6 och dagen efter mådde man som man förtjänade, mer behöver jag väl inte säga.

Nu är klockan alldeles för mycket och det är dags för mig att sova, men innan det så ska jag bjuda på ett par bilder från resan.








RSS 2.0