Linus 6 veckor.


Svenska Hollywoodfruar... i Sverige!


Linus med släkt och vänner.

 Idag är det fredag, Yippiiiiee!! Detta innebär massa chips, godis och cola framför tv:n till Idol. Just nu har jag en väldigt sällskapssjuk katt som bara måste ligga i knät,(han passar på när det är ledigt) han har lite svårt att få plats bara. Tjockisen har gått upp 1 kg i vikt, undra vart han hittar dessa delikatesser, för här hemma går han på diet.

Bjuder på lite bilder på Linus med släkt och vänner.







Efter jul någongång kommer vi åka upp till Stockholm, så Linus får träffa pappas sida av släkten också:)


Ken Ring.

Kommer ni ihåg Ken Ring? Han har kommit med ett nytt album i år och jag har helt fastnat för låten han skrivit till sin syster - Ber en bön. Man hör verkligen hur han sjunger låten med en gråt i halsen, ryser varje gång jag hör den. Man blir verkligen berörd av låten. Den handlar om att hans syster drabbas av bröstcanser, samma sjukdom som hans mamma dog av när de var mindre. Denna sjukdomen är  en av de vidrigaste sjukdomar som finns, så många som drabbas och inte klarar sig. Usch och fy!


En ny fotbollssupporter.


Inte ens Linus stöd kunde hjälpa Sverige till en seger.


Sömn är överskattat.

Yes, som småbarnsförälder kan du glömma din skönhetssömn. Snittar kanske fem timmar per natt, det tar verkligen på krafterna. I natt ville jag bara börja böla men det vara bara att slänga fram tutten och bita ihop, lilleman kan ju inte hjälpa att han är hungrig.

Sömn, sömn, sömn... saknar att kunna sova en hel natt ostört, får hoppas att jag vänjer mig vid detta.

Nu står städa badrummet och skura golv på schemat.



God morgon!

Sitter just nu i soffan med en liten besvärlig lillkille i knät. Han är lite besvärad över sina gaser som verkar vara väldigt jobbiga att trycka ut. Idag är det tredje dagen som vi är själva, Fredrik började jobba i tisdags.
  Det är verkligen svårt att få någonting gjort, har berg av tvätt och dammråttorna blir bara allt fler. Idag kommer syster och mamma hit, så äntligen ska jag få tvätten ren. Måste även få städat lite då vi får lite besök från Stockholm i helgen. Kanske kan få hjälp med städnignen om man mutar dem med lite bullar?!


RSS 2.0