Här är svaret på vad vi bakade tidigare id...

img_0132 (MMS)

Här är svaret på vad vi bakade tidigare idag, LUSSEKATTER! Nu sitter vi i soffan och njuter av våra goda bullar.


Tävla om ett presentkort.

Jag tävlar tillsammans med En Bitter Blondin och Interiora.se om att vinna ett presentkort värt 300 kr.
Var ni också med och tävla genom att klicka på någon av bilderna nedan.




Om jag vann skulle jag välja denna trappstegspall, Star.


Gissa vad som bakas hemma hos oss?

img_0129 (MMS)

Gissa vad som bakas hemma hos oss?


Ett glas vin, räkor och Idol på tv:n, fred...

img_0127 (MMS)

Ett glas vin, räkor och Idol på tv:n, fredagskvällen kan inte bli bättre. Denna helgen blir en lugn helg, vilket känns oerhört skönt.


Linus diggar INTE musiken.


Stockholm och födelsedagsfirande.

Vi har spenderat helgen i Stockholm. Linus har hunnit träffa både farmor och farfar. På lördagen firade vi Patrik, kvällen spenderades på Patricia där vi först åt en god middag i form av oxfilé med pommes och bea. Efter att vi låtit maten smälta en aning begav vi oss längre ner i båten för att fortsätta kvällen med en massa dans. Det var ett jätte lyckat födelsedagsfirande med en massa knasiga inslag. 

  Jag hade ju redan innan gjort upp en plan att sluta dricka kl.00. Med klockan på armen hade jag stenkoll och när den närmade sig tolvslaget fick jag snabba mig för att hinna med en sista cider. Sen var det vatten som gällde.
  Efter att ha dansat i ett flertal timmar bestämde vi oss för att käka lite fyllekäk och ta en taxi hem. Väl hemma fick Patrik för sig att han skulle ha en sista shot i form av en bodyshot, hör och häpna på Fredriks bröst!(han har ett litet hål där som är lätt att fylla med valfri dryck) Rolig syn för min del och jag var inte sen med att klicka av en bild.

Dagen efter mådde jag prima och jag har verkligen lärt mig en läxa. Jag ska i fortsättningen sluta dricka i tid, man har inte mindre roligt för att man slutar dricka vid tolvslaget.


Presenten från mig och Fredrik.


Linus med sin gudfar.



Såhär ser det ut när vi spelar Wii.




Patrik med sin bästa vän, sötaste Elvis.


Innan utgång.



Japp, såhär flippat kan det se ut.


I väntan på mat.


Födelsedagsbarnet är på G.


Favoritbilden, på Elin.


Fredrik och Elin.


Födelsedagsbarnet och jag.


Max och Sara.


Robin och Attus.


Mey och Patrik´s Show.


Födelsedagsbarnet ser ut att vara nöjd med kvällen.


Och så här såg avslutningen ut.

Laddat upp med färdkost för nu bär det av ...

img_9622 (MMS)

Laddat upp med färdkost för nu bär det av hemåt. Efter en intensiv och väldigt rolig helg i Stockholm ska det bli skönt att komma hem igen. Berättar mer om helgen när vi intagit soffläge.


Sitter just nu o myser framför brasan med ...

img_0122 (MMS)

Sitter just nu o myser framför brasan med var sitt glas fanta & rose'. (patriks påhitt) Själv tycker jag att det börjar bli liiiite för varmt.


Återställd.

Nu är jag kapabel till att blogga igen. Igår låg jag hela dagen... var så jävla dålig efter lördagens bravader. Tror fan att jag la en spya för varje shot jag drack, vilket säkert var en tio stycken.
  I lördags var vi bortbjudna på middag och det bjöds på en supergod tacopaj med sallad. Det var en jätte härlig stämning hela kvällen och det var inte förräns vi skulle åka hem som jag kände hur j*vla berusad jag var.
  Som jag svor igår över hur dum i huvudet jag är. Bad flera gånger Louise och Fredrik att skjuta mig. Men men, nu hoppas jag VERKLIGEN att jag har lärt mig.

Nästa lördag ska vi fira Patrik som fyller 25 bast och då kan jag LOVA att det blir inte så mycket som en enda shot för min del. Helst skulle jag vilja köra varannan vatten, men det blir nog att jag slutar dricka alkohol i tid och fortsätter kvällen med att dricka vatten. Ja, vi får helt enkelt se hur det blir.


Bollhav.

Prinsen har fått ett tält med en massa färgglada bollar i av sin mormor. Till en början vågade han inte ens gå i närheten av tältet, men efter att både mamma och pappa suttit där inne och kastat med bollarna älskar han nu denna "leksak".
  Nu vågar han till och med att gå in i tältet själv. Sen sitter han där inne och krafsar bland alla bollar samtidigt som han asgarvar. Det enda negativa med leksaken är att vi har bollar ÖVERALLT.


Louise & Linus

När Louise läst min blogg efter att vi varit på Allum utbrast hon: "Varför la du inte upp den fina bilden på mig och Linus?". Så här har du Lollo!


RSS 2.0