091229

Min ryggsäck känns väldigt tung.


REA!

Japp, var en sväng på rean idag. Det är verkligen helt HYSTERISKT. Massa folk överallt som bara ska fram och slita och dra i allt dem kommer åt (jag är precis likadan) och står i vägen gör dem med. Det var inte lätt att komma fram med barnvagnen då det sprang folk kors och tvärs så vi fick kolla en i taget. Jag hittade i alla fall tre set underkläder, tre tjöjor och en skjorta till Linus. Får se om man vågar sig ut bland folket en dag till, har nämligen inte handlat upp alla mina presentkort än.

Nog om det.. snart är det torsdag och nyår. Det blir den lugnaste nyår på flera år. Vi ska vara hemma och bara ta det lugnt. Käka lite gott, har inte bestämt vad än, dricka lite champagne och kanske smälla lite raketer vid tolv- slaget. Sen får vi väl se om det blir några nyårslöften i år. Jag har ett, får bara hoppas att motivationen inte sviker mig:)


Frid och fröjd i hemmet.

Nu sitter jag här i soffan efter det sista besöket. Mitt beslut om att ha julen hemma var nog det bästa jag beslutat på länge, inget åkande hit och dit och ingen stress att man ska hinna med allt. Vi åt gott och tog det lugnt hela kvällen.

Och god julmat hade vi gjort också, men jag har ätit så mycket julmat att det snart sprutar mat genom öronen på mig. Imorgon ska jag äta upp de sista av Jansson sen  får det vara nog med julmat för i år.

Här kommer lite bilder från julafton samt juldagen.


Dan före dopparedan.

Oj vad stressigt vi har haft det de senaste dagarna. Jag brukar för det mesta vara ute i god tid, men i år blev det tyvärr inte så och nu kvällen innan julafton sitter jag här i soffan HELT slut.

Idag var vi inne en sväng i stan för att inhandla de sista julklapparna, sen har vi handlat den sista julmaten också. Medans Fredrik jobbade har jag dammsugit och tvättat golv i hela lägenheten plus skurat toaletten m m. Så nu förtjänar jag att bara sitta i soffan och ta det lugnt.

Detta blir Linus första jul, inte för att han kommer minnas någonting av den eller förstå något, men kul ska det bli. Vi firar julen hemma i år, jag är så trött på att åka runt och stressa till olika ställen som de har varit alla andra år så därfär bjöd jag hem alla.

GOD JUL!


En julklapp till mig själv:)


Dagens outfit.



Linne - Gina Tricot
Leggins - Gekås
Skor - DNA


Vila i frid.

Pappas älskade katt Fia gick bort igår. Det är jätte sorgligt men jag vet att hon har det bättre i katthimlen, inget mer lidande. Hon var en speciell katt, en riktig diva som styrde och ställde. Det var hon som var mannen i huset och om hon fick välja skulle hon käkat kokt torsk varje dag. Hon skulle fyllt 14 år i februari.




091217

Nu börjar det närma sig julafton, en vecka kvar för att vara exakt. Det är helt sjukt hur snabbt tiden går. Dagarna försvinner och veckorna bara rinner iväg. Lillprinsen är snart 3 månader och man kan ju undra vart de månaderna tog vägen.

Imorgon är en dag jag sett fram emot ett tag. Då ska jag på julbord med jobbet på Valland. Kommer bli en toppenkväll, jag ska göra mig så snygg som bara jag kan vara och dansa loss(om man inte blir för mätt av maten då, vill säga) Det ska bli så kul att träffa folk och vara lite social igen, utan att prata bebis- språk. Inte för att jag har något emot det liv jag nu har med min lille son och älskling, men man behöver få komma bort ett tag ibland och ha roligt på egen hand. Yiiiipiie va kul vi ska ha:) Får se om man hinner lägga upp en dagens outfit imorgon då...

Bjuder på lite bilder på Linus med sin älskade snutte.




Han har redan lärt sig dumheter.


Någon som vill komma och vika tvätt?


Veckans roliga

Fick höra att vi måste köpa en fullHD- tv och vad var anledningen?

"Jo, för att jag ser inte gubbarna i spelet som jag ska ha ihjäl." (Han spelar Call of duty på PS3) Kan det bli mer grabbigt?? HAHA så varje gång någon skjuter ihjäl honom och har säger "Hur F*N kunde han se mig där" så brukar jag svara " Han har nog en fullHD- tv" =)

Helgens händelser.

Sitter just nu i soffan och hänger efter en smått hysterikt helg.

I fredags tog jag det lugnt, kollade på idol. Blev lite förvånad över att Tove åkte ut. Jag trodde det skulle vara hon och Erik i finalen, men å andra sidan så har Caller växt något otroligt under hela idol- tiden. Från att ha haft världens scenskräck och stå och stirra i golvet när han sjöng till att se ut som en kung på scen och bara rocka loss. Jag tycker Calle är grym men jag tror och hoppas att Erik vinner. På fredag får vi reda på vem det blir. Hoppas vinnar- låten är något att ha detta året. Tycker de har varit rätt tråkiga låtar de senaste åren. Något jag tror är att alla tre (Tove, Calle och Erik) kommer att få skivkontrakt efter idol, kommer nog spelas en hel del av deras låtar på radion och det ser jag fram emot.

Nu till något helt annat. Igår var jag, fredrik, pappa och bror på Ullared. Vi var framme vid halv 11 och började med att gå till Burger King för att äta och ladda på batterierna. Efter det begick vi oss mot Gekås, och herre jäääääävlar vilken kö det var. Det var den längsta kön jag någonsin sett, tror vi stod i kö i en timme för att komma in på varuhuset. Väl inne möts man av hysteriskt mycket folk och kundvagnar. Människorna sprang runt som yra höns och letade julklappar och det stod ta mig fan kundvagnar ÖVERALLT. Aldrig mer att jag åker till Ullared en lördag under högsäsong. Fick i alla fall handlat det mesta som stod på inköpslistan, nu har jag bara 3 julklappar kvar.

Idag hade vi besök av min moster som är nere från Norrland och hälsar på. Jätte kul att träffa henne och Patrik, det är en trevlig karl du lagt beslag på Annika;)
  Min moster är glad i att handla så vi fick jätte mycket fint till Linus även denna gång, bl a ett påslakan, bad- leksaker, strumpor m m
Tack så jätte mycket:)

Nu ska jag fortsätta mysa framför tv:n...


Jag rekommenderar...

Tänkte börja med en ny kategori där jag rekommenderar något jag tycker ni ska se/köpa. Här kan man hitta allt ifrån en superbra produkt till ett grymt tv- program.

Jag vill börja med att rekommendera Johan Falk- filmerna. Nu har jag sett alla sex filmerna och det är verkligen super bra. Det var med en ledsam känsla jag såg den sista filmen igår. Och den sista filmen var nog den som var bäst, verkligen oförutsägbar.
  Filmerna handlar om Johan Falk som arbetar på GSI- gruppen för särskilda insatser, inom den svenska polisen. Man får följa med på deras upppdrag och man får även en blick om hur korrupt den svenska polisen är. Filmerna är oförutsägbara och de slutar inte alltid som man tänkt sig. Tycker även det är lite roligt att filmerna är inspelade i Göteborg. SE FILMERNA!!!

Jag längtar med spänning på nästa film.

Tack.

God morgon allesammans! Idag vill jag börja med att tacka för de fina kommentarer ni skrivit om Linus och alla fina gratulationer, det värmer verkligen. Han är för det mesta helt underbar(lite besvärligt när han skriker) och nu börjar han även "prata" lite mer. Han kan verkligen få en på gott humör, har man varit lite förbannad räcker det med ett smile från honom så är man på gott humör igen.
  Det har blivit lite mindre bloggande den senaste tiden, finns inte riktigt den tiden att slå sig ner och skriva längre. Men då och då försöker jag uppdatera, måste ju ha något vettigt att skriva om först.

Såg att Anna Anka ska få sitt eget program, "Anna Ankas jul", på tv3. Detta börjar den 20 december. Det får ni inte missa;) Jag tycker hon är störtskön...



Läste även detta på tv3.se:


"Drömmer du om ett hett jobb i USA? Nu har du chansen att söka jobbet som assistent åt ingen mindre än Anna Anka!"


Hjälp!! Det skulle jag ALDRIG utsätta mig för, hon är ju världens bitch mot sina anställda. Snacka om förnerdrings- tv.

RSS 2.0