Usch vilket...

0-111bfcab15a5c260b1be59099c8851e8.png

Kolla varifrån!

Usch vilket väder vi har idag. Snöar som bara den och ruskigt kallt ute. Ja, jag kommer då inte sätta så mycket som en lilltå utanför dörrn idag.
  Igår åkte jag och Marie med småttingarna och hälsade på Emelie. Det var jätte kul att ses, och Gud så mysigt de bor:) Hon har även en liten boxervalp på 12 v och jisses vilken vilde. Men det var bland det sötaste jag sett på länge, smälte direkt;)

Testar att mobilblogga nu, så vi får se om detta inlägg kommer fram. Ha det bäst!


Min nya älskling!


Galet.

Har precis sett flickan som lekte med elden. Helt okej film, ser fram emot att se den tredje filmen. Linus har äntligen somnat efter en del skrik, han försöker verkligen hålla sig vaken in i det sista. Nu sitter jag i alla fall i soffan och försöker få mig en lugn stund, men ICKE. Grannens j*vla hund har SKÄLLT KONSTANT i över 4 timmar nu. Och det är verkligen ingen överdrift, han kanske är tyst i max 2 minuter sen är han igång igen. Vad ska jag som granne göra?


Växer så det knakar.

Lille Linus växer så det knakar och har nu hunnit bli 4 månader. Tiden bara rinner iväg och man kan ju fråga sig vart dessa 4 månader tagit vägen. Han har blivit mycket större, väger hela 7 kg nu och är 64,5 cm lång. Nu är han med mycket mer, han skrattar när han är glad och gråter när han är ledsen. Det känns som att han mer och mer utvecklar sig till en egen person. Sen ska man ju inte glömma bort allt pip han börjat med. Han har börjat testa oss en hel del och ibland kan man bara garva åt hans pip. Vardagen flyter på och livet är underbart:)
.

Väntar fortfarande på paketet som ska komma med posten, ser ut som att jag får vänta till måndag.

Smaskens!

Idag är vår lille prins 4 månader och komiskt nog smakade han sin första smakportion på denna dag. Det blev lite morotspuré som var väldigt uppskattat. Jag hade förväntat mig konstiga miner, men han smaskade ivrigt i sig den lilla portionen utan några som helst problem.


Efterlängtat paket

Imorgon kommer ett efterlängtat paket med posten. YEEEEEEEIIIY!!! Vad jag längtar....


Gott nytt år!

Undra vart år 2009 tog vägen?? Kändes som att det inte alls var längesen förra nyåret var. Det firades hemma hos Pata i Sthlm, med en massa gött käk, härligt folk och sprutande champagne.
  Sen kändes det heller inte längesen vi fick reda på att jag var gravid, har hunnit gå igenom en hel graviditet och blivit morsa detta året också.
  Jösses, vad tiden går fort. Igår tog vi det väldigt lugnt, hade tänt en massa ljus och åt en jätte god middag(+ efterrätt) och vid tolvslaget gick vi ut och kollade på alla raketer och skålade med var sitt glas champagne. Efter det sa vi våra nyårslöften och gick och la oss. Mitt nyårs löfte var ganska simpelt:

"Jag ska vara nöjd med mig själv"

Känns kanske lite klyschigt men det är precis det jag vill och för att bli nöjd behövs lite träning. Ska även se till att ta hand om mitt utseende så jag ser fräsch ut. Det är inte mycket som krävs för att jag ska klara det.

2010 kommer nog bli ett händelserikt år. Den som väntar får se.


RSS 2.0