Bloggtorka???

Vi har sagt upp vårt bredband så från och med imorgon och en tid fram över kommer jag endast kunna mobilblogga, därför kommer det inte bli så många uppdateringar. Jag återkommer så snart som möjligt.


Linus 5 månader i bilder.


Här ligger han i min mage, 16 dagar innan han tittade ut.


Endast några timmar gammal på BB

Första bilturen. "Oj va nöjd jag är!"

Inte lika roligt med första badet, bättre gick det senare.

Första träffen med gudfar, somnade gott på hans bröst.

Första julen, utklädd till en liten nisse.

Första besöket i Stockholm, blev mycket posande här.

Första smakportionen, MUMS vad gott det var.

Nu är jag lite äldre och tycker det är väldigt roligt att bada

Detta var dagen då jag vände mig från rygg till mage, 4,5 månader.

Dopdagen, 5 månader.


Presenter från dopet.


Dopet

Lördagen den 27 februari döptes Linus Fredrik Nilsson i Starrkärr kyrka, fadder Patrik Mäki.

Det har varit en minst sagt händelserik helg. Vi har haft storbesök från Stockholm i och med Linus dop och jag har varit stressad både innan och under dopet. Kunde inte riktigt slappna av under dopet/fikat. Det blev ett väldigt lyckat och fint dop och jag vill passa på att tacka alla er som kom. Och herre jösses så mycket presenter han fick, allt var toppen.

Det som var mindre bra var att Linus fick hög feber dagen innan dopet och hade även feber under lördagen. Idag, söndag, verkar han i alla fall helt återställd. Det var ju verkligen så typiskt att han skulle få hög feber i samma stund som man hade som mest att göra. Det var bara att gilla läget och sköta situationen på bästa sätt.




100222

Idag är vår lille prins 5 månader. Det är helt otroligt vad fort tiden går och på dessa månader har det hunnit hända en massa saker. Tänkte dra allt i en liten bild- historia i nästa inlägg.

Igår begav jag och Fredrik( + Linus och vagnen) ut på en liten promenad. Vi gick bort till gymmet för att se vad de har för erbjudande på gymkort. Vi har bestämt oss för att ta upp det här med träning igen. Jag känner mig grymt motiverad och har satt upp ett litet mål, att träna 2 ggr i veckan (blir det fler gånger är det bara ett plus) Tyckte det var bättre att sätt upp ett rimligt mål som jag vet att jag kan hålla än att sätta ett alldeles för högt mål och känna mig misslyckad om jag inte håller det.  Jag har kommit fram till att jag ska börja gå på olika pass, tror att det är ett bra sett för att få mig att gå till gymmet.

De olika passen jag tänkt prova på är:
Spinning
Body Pump
Body Balance
Afro
Zumba

Efter att ha testat på de olika passen får jag se sen vad jag fastnar för. Något som jag vet redan nu att jag kommer gå på regelbundet är spinning, det har jag gjort innan och är verkligen en bra träningsform som passar mig.


Ja, se det snöar. Ja, se det snöar. Det var väl roligt, HURRA!

Herregud vad det snöar. Det har snöat hur mycket som helst inatt och än har det inte slutat, snön bara vräker ner. Var nyss ute och hoppade i snön. Tur man har sina varma UGGs, varm vinterjacka och täckbyxor. När jag föll ner och skulle göra snöänglar gick det inte att undvika snön innanför jackan längre, det blev svinkallt och jag ville inte leka längre. Så nu sitter jag i soffan med en varm dator i knät och njuter av att vi har det så varmt och skönt inne. Nu går inte jag ut mer idag, kanske inte på hela helgen heller.

Om en vecka är det dop och då hoppas jag verkligen att en del av snön har försvunnit.






Detta vill in i MIN garderob i vår.




My sisters keeper.

Eftersom jag är så besviken på filmen igår tänkte jag att jag skulle rekommendera en annan film, My sisters keeper.

Det är en av de finaste filmerna jag sett den senaste tiden. Det handlar om en familj där dottern i familjen blir svårt sjuk i leukemi vid två års ålder. Eftersom ingen närstående kan donera organ bestämmer sig föräldrarna för att skapa en medicinsk perfekt donator, vilket resulterar i en lillasyster vid namn Anna.
  Men tretton år gammal fattar Anna ett beslut som kommer att vända upp och ner på familjens liv; hon vill inte längre vara donator. Åtminstone vill hon ha rätten att välja själv. Hon stämmer sina föräldrarför att få kontroll över sin egen kropp, samtidigt som hon förstår att detta kan leda till Kates död.

Det är en sorgsen film och man får gång på gång torka tårarna som rinner ned på kinderna.


BESVIKEN

Jag förstår verkligen inte hur folk kan tycka "Snabba Cash" är en bra film. Jag har inte hört något negativt av filmen från någon och kanske hade jag lite för höga förväntningar på filmen, men jag tyckte verkligen den var kass. Dåligt filmat och inte alls lika bra handling som boken. Jag skulle nog säga att den inte ens är värd att hyra på film.

Däremot rekommenderar jag ALLA att läsa boken, samt även uppföljaren "Aldrig fucka upp". Det är några av de bästa böckerna jag har läst.


Veckan som varit.

Ja, det här med uppdatering har jag blivit allt mer dålig på. Jag ska från och med nu i alla fall hinna med minst en uppdatering i veckan.

Vad har hänt i veckan då? I tisdags träffade jag Farnaz och Nilo. Vi tog en fika på Paprika och sen gick vi mest runt och kollade i affärer. Fick handlat en ljusblå skjorta till Linus, tänkte att han skulle ha den efter dopet (på fikat) om han inte hinner spy ner den, vill säga. Min älskade pojk har nämligen en tendens att spy och det fick både Nilo och Farnaz bevittna.
  Farnaz höll honom efter att han hade ätit och så spydde han ju självklart ner sig(som han ALLTID gör efter att han ätit) och hon fick lite smått panik. Och då sa Nilo att hon var så smart som gosade med honom innan han åt för hon visste minsann att bebisar spyr när dem har ätit. Hon var så stolt och skrattade åt Farnaz som hade fått lite spy på handen. Det var inte mer med det, vi torkade upp och fortsatte tjöta. Det går en stund och jag passar på att byta en blöja på Linus innan vi går ifrån fiket. När jag är klar och kommer ut från toaletten med Linus vill Nilo hålla i honom innan vi promenerar vidare och vad händer?? Haha jo lilla Linus hinner inte mer än att sätta sig i hennes knä innan han spyr ner sig och hennes byxor.

Skratta bäst som skratta sist, som man brukar säga;)

Nu till något helt annat. Igår när jag log brevid Linus på golvet och kollade på One tree hill, så helt plötsligt ser jag hur han helt själv vänder sig från att ligga på rygg till att ligga på mage. Min prins kan HELT själv nu och gud så glad jag blev.

Idag ska jag, Fredrik, Louise och Stefan och ut äta och sen gå på bio, Snabba cash. Efter bion får vi se vad som händer. Min mamma ska i alla fall vara barnvakt och Linus ska sova borta för första gången. Känns lite konstigt att lämna bort honom, men det ska bli lite roligt att bara få vara. Kanske man kan få sova till kl 10 imorn!?! 


Finn ETT fel.


Så här kul har vi när prinsen äter.


RSS 2.0