Imponerad.

Igår spenderade vi hela dagen i Slottskogen, vilken folkfest det är under göteborgsvarvet. Vi var inne för att heja fram Stefan och jösses så han sprang. Det var första gången han sprang varvet och han kom runt på tiden 1.36.06 h.

 Jag är mäkta imponerad över honom och det som förvånade mig mest var att han var så pigg när han sprungit i mål, såg inte det minsta trött eller andfådd ut. GRYMT BRA JOBBAT STEFAN!


Bjuder på lite blandade bilder


I början av loppet.


Ipren- mannen.






Stefan är pigg som en mört på upploppet.


Göteborgsvarvet.

Nu är det ÄNTLIGEN helg! Har haft en helt sjukt stressig dag på jobbet, så nu avslutar vi denna dagen med två glas vin framför "Så ska det låta!"

Imorgon ska vi in till Slottskogen och titta på Göteborgsvarvet och heja fram Stefan. Det blir en heldag i slottskogen om det är fint väder. Tittar nog lite på djuren innan det är dags för att titta på alla grymma människor som springer loppet.

Bjuder på lite bilder på vårat busfrö.

Förskolans dag!


Idag har vi varit ute på årets första cyke...

img_5380 (MMS)

Idag har vi varit ute på årets första cykeltur. Det blåste en del men väldigt skönt att komma ut i friska luften. Linus gillade det, satt bakom mig och tjötade och skrattade.


Valborg.

Igår var det Valborg och medans alla andra söp skallen av sig tog vi det väldigt lugnt. På dagen hade vi en utflykt till Slottskogen där vi först avnjöt en underbar räksallad i solen. Där efter gick vi runt parken, Linus tyckte bäst om Ponnyhästarna men även Barnens Zoo tyckte var roligt.

Är det någon som har varit i slottskogen nyligen? Jag blev jätte förvånad när vi kommer upp till Barnens Zoo och det visar sig att man inte längre får vara inne hos djuren. Halva grejen när man var liten med Slottskogen var ju att man skulle få gå in till djuren och klappa dem, men det nöjet har de tydligen tagit bort pga. personalbrist.

Efter Barnens Zoo deckade Linus i vagnen men han missade inte så mycket, det var inte alls mycket djur som visade sig.

Efter ett par timmar i Slottskogen åkte vi hem och grillade med Louise och Stefan och det var den mest lyckade grillningen på länge. Otroligt gott och saftigt kött, starka kebabspett, pastasallad, paprikor fylda med vitlöksost och sist men inte minst chilimarinerade champinjoner. Det sistnämda var något nytt vi testade och från och med nu kommer vi alltid att grilla detta.
 Du delar färska champinjoner lägger dem i en "båt" av folie, häller marinad över och låter dem värmas över grillen. Saftiga och goda!










RSS 2.0