Storytel.

Via buzzador har jag nu fått ännu en kampanj där jag helt kostnadsfritt får under en månads tid lyssna på 2 st ljudböcker.

Nu har jag chansen att dela med mig och även låta er få ta del av detta erbjudande. Har ni iPhone eller Android mobil? Ja, då är det bara att klicka er vidare här. Ni har fram till 22 augusti på sig att registrera sig på Storytels kampanjsida.

Jag själv lyssnar just nu på Liam Norberg- Insidan. Och jag tycker det är helt underbart att lägga sig i trädgården med hörlurar i öronen och bara koppla av.  

Att tänka på: För att undvika kostnader helt måste du avsluta ditt abonnemang inom 30 dagar från och med ditt registreringsdatum.


Bilder från Kolmården.

















Stockholm i bilder.












Tror ni jag var lycklig efter stjärnvinsten?


P.S senare kommer bilder från Kolmården.

Hej o hå!

Ja, nu har vi kommit hem och hunnit landat. Kom hem sent i måndags.

I 8 dagar har vi varit i Stockholm och det har varit ett fullspäckat schema. Strålande sol och värme resulterade i en massa bad de första dagarna.
  Sedan på torsdagen kom Louise och Stefan och de tog med sig det dåliga vädret. De båda var i huvudstaden för första gången så jag hade gjort ett schema med vad vi skulle hinna med.

På fredagen gick vi först på stadsvandring; skanstull, slussen, gamla stan, slottet, drottninggatan, sergelstorg, östermalm, kungsgatan, hötorget och sen tunnelbanan tillbaka till skanstull.
  Kvällen tillbringade vi på Gröna Lund, åkte de häftigaste åkattraktionerna, åt lite Langos och självklart spelade vi lite. Jag spelade för 30 kr och vann en stjärnnvinst, M&M, gissa om jag var lycklig?
Kvällen avslutades med en bärs/cider på Söder.

På lördagen åkte vi ut till kaknästornet och kikade på utsikten, därefter lite shopping.
  På kvällen gick vi ut och åt på en grekisk restaurang på Söder. Hela denna kvällen var det ett hemskt oväder, det var som en jätteskur fast den höll i sig i flera timmar. När vi skulle gå ifrån restaurangen ut på krogen fick vi beställa taxi. Det hade räckt med att stå i 10 sekunder i regnet så hade man varit dyblöt. När vi kom hem tidigt på söndagsmorgonen var det bara att hänga alla kläder på tork. 

Efter två hektiska dagar bestämde vi oss för att ha söndagen som en vilodag.

På måndagen var det dags för hemfärd, men först skulle vi spendera en heldag på Kolmården. Väl där började vi med Saffari och jösses vad häftigt det var. Fick komma nära alltifrån giraffer och zebror till lejon och björnar.
  Efter saffarit vandrade vi in på djurparken där vi bl a gick på en delfinshow.



Kommer med lite bilder senare.

Det kostar att ligga på topp.

Ja, nu är det söndag och idag bär det av till Stockholm. Hoppas man piggnar till och blir normal innan för just nu mår jag inge vidare. Som sagt, det kostar att ligga på topp. Gårdagskvällen var jätte rolig, men jag mår som jag förtjänar idag.

Vi började först med att gå ut och äta på en persisk restaurang. Det var helt grymt god mat, jag rekommenderar verkligen alla att gå dit. Restaurang Merci mittemot Star bowling. De hade jätte fin inredning, trevlig personal och god mat.

Efter middagen var det dags för 5- kamp på Star bowling, det gick åt skogen för mig. Jag visste redan innan att det inte skulle gå nå' vidare bra för mig, den enda grenen jag var grym på var rodeon.
 Efter det gick vi ut och dansade en sväng.



Kobide- lammfärsspett med safranris.


Hade med oss engångskamera kvällen till ära, ska bli spännande att se de bilderna.

Semester.

Denna veckan har gått mycket fort och jag har inte haft ett endaste litet tillfälle till att blogga. Det har heller inte hänt så värst mycket mer än att jag har jobbat och slitit.

I måndags fyllde Fredrik 25 år. Han fick han två biljetter till Robert Gustavssons 25- års jubileum på Rondo där mat och dryck ingår, och blev väldigt glad eftersom han tycker just Robert är den roligaste komikern. Jag hade även tänkt att överraska honom med färska räkor och vin men det finns ju ingen fiskbil öppet en måndag, så den överraskningen fick bli på dagen efter.
  Han fick ytterligare en överraskning på sin födelsedag, jag hade anmält honom till en tävling på radion där han vann 10 kalasvinst- lotter. Han var inte jätte nöjd över att ha varit med i radion men vinner han på lotterna så har han bara mig att tacka :)

Igår kom Linus gudfar på besök från Stockholm och stannar till söndag, då åker även vi upp till Stockholm och ska vara där ca 1 vecka.

Idag var vi och shoppade lite. Köpte en klänning, jacka och ett par nya skor. Ska ha på mig allt det nya imorgon när vi ska ut och fira Fredrik. Jag kanske kommer hinna blogga lite på söndag innan vi åker. Annars blir det mobilblogg och om inte det fungerar hörs vi tis 27/7. Nu ska jag fortsätta på min strawberry daiquiri och fira att semestern äntligen är här.

Måste passa på att tacka Hanna(som jag vet läser bloggen;)) för receptet på den helt underbart goda potatissalladen. Det enda som behövdes var färskpotatis, fetaost, rödlök, färsk timjan, olja, salt och peppar.
TESTA, TESTA, TESTA!!! Man kan inte bli annat än nöjd:D

Helgen.

I fredags hade jag en härlig kväll med vänner. Vi satte oss på en filt i slottskogen, drack lite gott och pratade om alltifrån gamla minnen till vardagen idag. Tiden rann iväg och det hann bli mörkt på himlen innan vi kom till något uteställe. Vi tog bara någon cider ute sen gick vi vidare till BK för lite fyllekäk. Blev ganska förvånad när jag skulle gå av bussen på vägen hem och inser att det är ljust ute. Det var bara att traska hem (barfota) för att sedan lägga sig och sova.



Dagen efter klev jag upp kl 9 för att åka till havet. Tog årets första dopp ute på Aröd. Det blev en varm, lång och härlig dag vid havet. När vi kom hem var jag heeeelt slut, men det var bara att mata Linus äta lite själva och vara nöjd över att kunna tillbringa dagar vid stranden.



Imorgon är det älsklingens födelsedag och då ska jag ÄNTLIGEN få avslöja hans födelsedagspresent. 25 bast blir han och på lördag ska vi ut och fira honom. Först restaurangbesök på en persisk restauang därefter ska vi ha 5- kamp och sedan avslutas det nog med lite dans:)

Glömde berätta om en sak som inträffade på Aröd:

 Det börjar med att jag går på toaletten, och som alltid kollar jag på alla jag går förbi. Ser en väldigt stor kvinna ligga och sola på sin handduk. Lagom snygg med bikinitrosorna över navel, sen såg jag något som INTE gick att missa. Det var den största buske jag någonsin sett som stack ut vid sidorna av trosorna. Gick tillbaka och berättade vad jag nyss sett, det var inget mer med det...

... fram tills dess att kvinnan (som för övrigt var BRUTALT stor) och hennes kompis skulle åka hem. Då börjar hon först med att blotta de största hängpattarna på stranden. Märkte att det var fler än vi som reagerade och inte kunde låta bli att titta.  Och inte nog med det, helt plötsligt så står hon där och visar sin muff. SIN MUFF!!! Jag ser en man som sitter bakom henne tar upp tidningen för att han blir så generad. Vänninan står påklädd och redo för att gå för länge sen och hon står där och visar hela härligheten. Ja, det kommer ta ett tag innan jag glömmer denna syn.

Jag är en buzzador!

Jag är en buzzador, är du?

Buzzador är en hemsida där medlemar får testa och recensera olika produkter och tjänster. Det är helt gratis att vara medlem och man förbinder sig inte till någonting. Då och då får man medverka i olika kampanjer.
  Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj kan variera från någon vecka till månader beroende på hur väl du passar in i de kommande kampanjerna.


  Just nu medverkar jag i en kampanj där jag får testa Berocca Boost. Produkten är en kombination av vitaminer, mineraler och uppiggande guarana i en brustablett.
"När du känner att energin börjar ta slut, ta en berroca boost och energin är tillbaka på ett ögonblick."

När man medverkar i en kampanj ska man även buzza för andra personer för att fler ska få upp ögonen för produkten. Ett perfekt ställe att buzza på är jobbet, gymmet eller varför inte vid stranden.

Känner du att detta är något för dig? Bli medlem genom att klicka här. (Mitt användarnamn är anna_a_87)



Resultatet av att ha suttit ute en hel kväll.


19 st bett på höger (under)ben.

Korpcup 2010

Idag är jag seg i både huvud och kropp. Det var en lång dag igår med väldigt trevligt sällskap.

Gårdagen började med att jag fick kliva upp med Linus runt 6 på morgonen. Vid 9 var det dags att bege sig till Skepplanda för att spela lite korpcup. Vi vann första matchen och gick till B- slutspe, men åkte ut efter första slutspelsmatchen. Om jag får erkänna så var det rätt skönt att vi åkte ut, hade aldrig orkat en till match.
  Inte nog med att man är otränad, solen gassade på och vi hade årets varmaste dag. Man ska inte klaga på vädret för det är underbart att sommaren är här, men det är inget perfekt väder att lira fotboll i.

 Efter cupen var det snabbt hem och kolla på matchen, Argentina - Tyskland. Och på kvällen hade vi lite folk över på grillning.
  Grillade hemmagjorda hamburgare efter ett receptet jag fått av en arbetskamrat och det blev en succé. Alla berömde de goda hamburgarna som var superlätta att göra. 
 
Det blev en väldigt lyckad kväll med gott käk, chill i trädgården och kubb. Slutade dock med att man satt och kliade sig överallt efter alla knott man blivit biten av.




När vi spelade match passade morfar lillprinsen.


En sliten mamma med en go prins.






Jag med bollen, matchkläderna var inte riktigt i min size.




Medans de andra tar käk passar jag på att posa lite.


Grillmästaren.


Den goda hamburgaren, köttet ligger dolt under allt tillbehör.


Poolen kom till använding, endast för att kyla bers.








Något suddig, brorsan tricksar.




Blev även lite kubbspel på natten.

Fredagen den 2 juli.

Idag har jag hängt i stan hela dagen från det att jag slutade jobbet. Promenerade runt med Farnaz och Linus, mycket trevligt sällskap. Det är allt för sällan vi ses men vi får passa på nu i sommar. 

Imorgon är det dags för korpcupen, ser fram emot det grymt mycket. Mindre kul är att det ska vara 30 grader och sol, kommer vara helt slut efter en löpning på 100 m i den hettan. Efter fotbollen blir det grillning i trädgården, hemmagjorda hamburgare står på menyn.


Återkommer senast söndag med lite bilder.

RSS 2.0