Linus 1 års kalas.

Ny dag, ny energi. Nu siktar vi framåt och tänker inte mer på den tråkiga händelsen från gårdagen. Den har jag lagt bakom mig men är absolut inte glömd.

Kalaset var jätte lyckat och Linus sken som en sol, för det mesta. Tårtan var han först lite skeptisk mot och satt till en början och petade lite på den. När vi alla ätit klart tårtan och börjar ta kakor då hugger Linus tag i tårtbiten med båda händerna och börjar kladda med den precis som jag föreställt mig.

Efter fikat var det dags för presentöppning och med lite hjälp fick han loss allt presentpapper. Han fick så mycket fina leksaker att han hade svårt att välja vad han skulle leka med först. Den som lät mest blev vinnaren:)

Nu följer vi dagen i bilder:


Solstrålen innan han hunnit smuttsa ner sig.











Nyklippt! Ska alldeles strax slänga i en f...

img_0885 (MMS)

Nyklippt! Ska alldeles strax slänga i en färgning och hoppas på att det blir bra.


Linus 1- års dag.

Ett år har rustat förbi i världens fart och idag firade Linus sin första födelsedag. Dagen började med födelsedagssång och presenter. Han förstod inte riktigt hur han skulle öppna presenterna men han var väldigt lycklig när allt presentpapper var borta. Han fick två mindre presenter idag i form av en "Iphone" och en kontroll. Kanske, kanske att vi kan få ha våra ifred nu.(men det är väl ingen risk)

På dagen har han bl a varit på promenad och lekt lite i sandlådan, gungan är ju helt klart populärast. När jag kom hem hade jag med mig var sin blåbärsbakelse och han smaskade glatt i sig den. Vår lille prins äter det mesta:)  

På lördag ska vi fira honom med ett lite större kalas och då ska han få den STORA presenten.

Linus första bakelse...


... var väldigt uppskattad.


Måste även passa på att visa dessa häftiga t- shirts som är skickade från andra sidan jorden. Linus present från auntie Niosha. Han tackar så jätte mycket:)


5 år.

Igår firade jag och Fredrik vår 5- års dag. Kvällen började med att vi gick ut och åt på en italiensk restaurang. Testade babybläckfisk som förrätt och det var ingen höjdare. Det är svårt att förklara hur den smakade, luktade skaldjur men när jag åt den var det som att tugga på en seg bit med brosk i. Smakade väl egentligen inte så mycket alls.
Varmrätten var desto godare; Oxfilé inlindad i parmaskinka, gratinerad med mozzarella. Serverades med potatis och stekt paprika med svamp. Saknade dock lite sås.

Efter restaurangbesöket tog vi en taxi till Bergakungen där vi bokat biljetter till VIP- bion. Vi såg på filmen Inception.
  Det var en av de bästa filmerna jag sett. Den var väldigt svår och man är verkligen tvungen att hänga med varenda sekund i filmen, annars tappar man bort sig och förstår inte särskilt mycket. Fredrik som var lite trött hade vi något tillfälle slumrat till och efter filmen sa han att han inte förstod någonting av filmen. Jag däremot började tänka till efteråt om hur det verkligen låg till. För trots att filmen var slut så hade inte alla pusselbitar fallit på plats. Jag kan nog tänka mig att se den igen, tror man är mer uppmärksam när man ser den andra gången.

Jag rekommenderar filmen till er som klarar av att se en film nonstop i 2 1/2 h utan att tappa fokus.

Sen vill jag passa på att rekommendera att gå på VIP- bio. Det är perfekt om man inte går på bio särskilt ofta och vet att filmen kommer vara värt pengarna.

"SF Bios exklusiva VIP-salong är utrustad med 44 extra breda, justerbara skinnfåtöljer och vacker ekparkett. Benutrymmet är väl tilltaget och tekniken omsorgsfullt utvald.

Salongen har en egen bar som öppnar en timme innan filmstart. Läsk och popcorn ingår i priset."

Kvällen var helt perfekt med god mat, (förutom bläckfisken) bra service och en grymt bra film. Vi borde unna oss fler sådana kvällar.







Rally.

Igår var vi och kollade på lite rally. Det var strålande väder och hur skönt som helst att få vara ute hela dagen. Efter vi varit på rallyt åkte vi en snabbis till IKEA och köpte nytt vardagsrumsbord som jag är sååååå nöjd med. Blev ju förstås inte bara det man tänkt sig, utan köpte också två krukor med lila orkidéer.

Imorgon är det jobb igen och efter jobbet ska jag hem till Emelie och se hur de bor i sin nya lya. Långt in i skogen bor dem så jag får hoppas att vi hittar, tur att det finns GPS.

Här kommer lite bilder från gårdagen:







RSS 2.0