Signering.

Idag har vi spenderat ytterligare en dag på shopping Åkte till Allum eftersom jag läst att Bingo Rimér skulle signera sin bok där.  Det gjorde min dag att ha fått boken signerad av honom.
  Bingo och Katrins bloggar är mina favoritbloggar och han var lika rolig och underbar i verkligheten som han är i sin blogg. Han hade festat så hårt i göteborg att han tappat rösten men han var lika social och charmig för det.

Fick även köpt mig ett par nya skor, så nu är det banne mig färdigshoppat för denna månaden.



Han rekommenderade att inte låta Linus läsa den förrän han är MINST 15 år.




101030

Igår var vi i stan hela långa dagen. Vi skulle åka in för att köpa present till Patrik, men det slutade med att jag kom hem med en ny kavaj som jag ÄLSKAR, underkläder, smink... och presenten förstås.

Efter att ha flängt runt i stan hela dagen åkte vi på släktmiddag där jag träffade min kusin för första gången och träffade min moster som jag inte har sett sen jag var jätte liten. Det var jätte trevligt att se er och det ska definitivt inte få gå lika många år till nästa gång vi ses. Det var en härlig middag med god mat.
  När vi kom hem var det dags att natta Linus, allt gick fin fint fram tills vi skulle borsta tänderna. Linus älskar vanligtvis att bortsa tänderna och att få suga på tandborsten men igår totalvägrade han. Efter att försökt ett tag kom jag på att jag hade tagit vuxentandkrämen så det var ju inte så konstigt att han vägrade. När han väl lagt sig i sin säng somnade han på två röda.
  Då passade jag på att ha lite egentid. Satte mig med datorn i knät och njöt av en breezer i min ensamhet medan Fredrik var iväg på pokerkväll.


Fin bild på mamma och moster Helen.


Min härliga "gamla"faster Veronika och morfar.


Mormor


Veronika och Louise


Min kusin Edvin och Linus.



Och nu till min underbara kavaj, ett riktigt kap från H&M.

Utgång!

Igår blev det fest för min del. Jennie och Mattias hade lite förfest hemma hos sig och efter den åkte vi in till stan för att landa på Valand.

Det var jätte trevligt hemma hos dem tills en tjejs mobil kom bort. De letade och letade men hittade ingen, det drog ner stämningen ganska mycket och så klart väldigt tråkigt att den kom bort. Man borde ju kunna lita på att människor som är på en hemmafest inte snor med sig saker. Jag la ju både min kamera och mobil högt och lågt och överallt, hade inte en tanke på att någon skulle sno dem.

Efter en tids letande utan resultat åkte de flesta in till stan. Vi landade på Valand. Först var det ganska folktomt, men efter en tid så fylldes stället och det var en väldigt skön stämning. En gamal klasskompis jobbade visst som bartender där (Hesam) och han kunde inte förstå att min syster var 20. Tiden rann iväg och när vi skulle åka hem rök jag och syrran ihop (helt onödigt och det hade aldrig hänt om inte alkoholen var inblandad), men det är löst nu.

Dagen efter bravaderna är jag inte så jävla tuff. Har i stort sett bara degat på soffan, fick i mig 2 bitar pizza för en stund sen. Och nu i efterhand kan jag tycka att jag fick i mig liiiite för mycket.

Här bjuds på lite bilder från igår.


Dans.


Syskonparet.


Två glada tjejer, jag och Jennie.


Grabbarna.


Någon missade visst att få med huvudet, men en bra outfit- bild.


Försöker föra ett samtal, men ingen verkar lyssna.


Smile...


...SMILE


Här försöker jag visa hur vig jag är.


:P


Grabbarna på Valand.


Höst och härliga bilder.

Igår hade vi fullt upp hela dagen så jag hann inte riktigt med att lägga upp alla härliga höstbilder vi tog.
  Vi var ute och röjde hela dagen, först storhandlade vi på Willys sen åkte vi hem till pappa för att ta en promenad i Skepplanda. Det var kallt, men så friskt och härligt att vara ute. Efter en tids promenerande gick vi hem till pappa och beställde pizza.

Efter en stunds hängande där var det dags att åka. Då skulle vi åka iväg och kolla på när Stefan spelade hockey. Och efter matchen var det äntligen dags att åka hem, jag var helt slut och hoppade i säng direkt.

Nu bjuds det på lite bilder från gårdagen.














Linus är och tittar på sin första ishockey...

img_0035 (MMS)

Linus är och tittar på sin första ishockeymatch. Vi väntar med spänning på att Stefan ska hamna i slagsmål, men än så länge är det bara uppvärmning.


101016

Idag har Linus och jag flängt på stan. Först lunchade vi med Ghassa på Paprika, Linus fick nöja sig med pasta bolognese och lite vitt bröd medans vi vuxna åt goda sallader. Efter att ha suttit och tjötat en stund var det dags för lite shopping.
  Vi fick köpt vantar som matchar prinsens mössa, en härlig varm kofta och tre stycken pyjamas. Det blev bara shopping åt Linus idag.

  Efter det var det en bussfärd hem där Linus flörta som en tok med andra resenärer. Så fort någon kollar på honom så blir han "blyg" och böjer huvudet samtidigt som han flinar. Så sött men det kan nästan bli lite pinsamt när personen i fråga inte orkar "flörta" med honom mera så stirrar han ut den personen.

Måste berätta en annan rolig händelse som kunde slutat olyckligt. När vi skulle åka in till stan så åkte jag, Fredrik och Linus tillsammans in. Vi parkerade i Nordstans P- hus och när jag öppnar bildörren för att ta ut Linus och hans skötväska inser jag att väskan inte ligger där. Så jag frågar Fredrik om han la skötväskan i bagaget istället och då utbrister han; "SKOJARU!!!" Ehh, nej den ligger inte här. Han hade ställt väskan vid bilhjulet för att jag skulle lägga in den efter att jag spänt fast Linus, men den informationen uppfattade inte jag. En inte allt för glad Fredrik fick snabba sig hem för att se om väskan fanns kvar på parkeringen, vilket den gjorde. Och tur var väl det för i den låg både hemnycklar och digitalkameran. Detta är ett typexempel där det brister i kommunikationen.




Nu väntar grillad lax med potatis, kall sås och sallad. Sen ska vi se på Robert Gustafsson- Galleri Gustafsson.

Linus gillar det mesta i matväg men majs o...

img_0026 (MMS)

Linus gillar det mesta i matväg men majs och fetaost är helt klart favoriterna. Nu tänkte jag att vi skulle ut och gunga lite. Tjingeling!


Pianospel.


Här kan ni se en liten skymt av när Linus diggar sitt eget pianospelande.


Kebab i pitabröd.

Ingredienser
1 kg nötfärs
1 gul lök
3 vitlöksklyftor
2 tsk salt
2 ½ tsk spiskummin
1 ½ msk curry
2 tsk sambal oelek
2 dl creme fraishé
10- 15 träpinnar


Låt träpinnarna ligga i vatten i 10 minuter.
Skala och riv den gula löken.
Blanda färsen med alla ingredienser.
Grilla på högsta värmen i övre delen av ugnen ca. 8 minuter.

Servera spetten med pitabröd, sallad, gurka, tomat, rödlök och en god kebabsås eller tsatsiki.


Prinsen och Bobby car.


Robert Gustafsson.

Torsdagskvällen blev väldigt lyckad. Jag hade köpt matbiljetter till Robert Gustafsson show och det serverades oerhört god mat. Förrätten var helt klart det godaste på hela kvällen och det blev en favorit både hos mig och Fredrik.

Meny

Dill- och citronmarinerade räkor med kräftmousse
samt crostini på surdegsbröd.

Oxfilé med potatis- och rödbetskaka smaksatt med timjan
serveras med confiterat sidfläsk, smörfräst svamp och rödvinssås.

Coupe Rondo, vaniljglass med hemlagad chokladsås


Efter att ha ätit och druckit gott i tre timmar, var vi väldigt förväntansfulla på showen. Och när han väl kom ut på scenen var man så uppspelt av att se honom. Showen var en grym upplevelse, men efteråt kan jag tycka att den var lite kort. Showen i sig varade i 1 h 40 min. Och av den tiden kanske Robert Gustafsson var ute på scen max 50 min, vilket gjorde mig lite besviken. Jag hade velat se mindre show och mer av Robert, men av det man fick se av honom var häftigt.

Han gjorde alltifrån Tony Irving till Fred Asp med sin partajande iller Göran. Favoritsketchen var ju helt klart Tony Rickardsson. Han kom in på en motorcykel och burnade med den på scen sen gjorde han honom så bra som bara Robert kan.

Här nedan följer några bilder innan och efter showen, man fick tyvärr inte ta några som helst bilder under föreställningen.





Jag: Älskling, kan vi inte ta en pussbild?
F: Åh nej, måste vi?
Jag: Ja, men det var ju så längesen vi tog en sån bild.
F: Men det räcker väl med att ta en vanlig bild?
Jag: NEJ, kom igen nu. GE MIG EN PUSS! och BLUNDA!!!






Ullared.

Händelserik helg, MINST sagt! På fredagen fick vi besök från Stockholm. Linus gudfar, Patrik, och Elin hade kommit ner hit för att vi tillsammans skulle åka till Ullared på lördagen.

Vi klev upp väldigt tidigt på lördags morgon för att vara i god tid på Gekås. Vi var framme vid 8.30 och då var det bara att gå rätt in, men väl inne var det så packat med folk och kundvagnar att man knappt kunde ta sig fram. Jag har ALDRIG någonsin varit med om så mycket folk i varuhuset och jag tappade humöret flera gånger om. Man fick aldrig ro till att titta igenom allt, och efter besöket kändes det som att jag var i en dimma. Svårt att förklara men man hade inte hel koll på vad man hade handlat och inte.

Jag kommer i varje fall undvika att åka dit under högsäsong och aldrig mer kommer jag att åka helgen efter löning.

När vi kom hem drog vi och käkade på La Plaza och sen tog vi det lugnt resten av kvällen. Vi spelade lite spel och tog några kalla. "Galen Panna" är ett undehållningsspel jag starkt kan rekommendera.

Imorgon är det jobb igen, men denna veckan är det bara 4 arbetsdagar för min del. Jag är nämligen ledig på fredag. På torsdag ska jag och Fredrik gå och se Robert Gustavsson.


Linus hjälper till med uppackningen.


Bästa köpet; Huvudmassör 9,95:-


Lek med Favoriten!


"Galen panna" var namnet! För slitna för att visa ansiktet:)


RSS 2.0