Jag ÄLSKAR detta nya lack. Är det inte häf...

img_0843 (MMS)

Jag ÄLSKAR detta nya lack. Är det inte häftigt? ISADORA Graffiti nail. Tyvärr är de flesta lacken slut men lyckades få tag på ett grönt. Imorgon ska jag bege mig på ny jakt och jag är ute efter ett vitt och ett svart. Vi får se om jag lyckas hitta dem.


Prinsen.

Det närmar sig prinsen 1 års dag och jag måste säga att det är helt galet hur mycket ett barn lär sig och utvecklas på ett år. Från att ha legat som en liten degklump och inte kunnat göra någonting till att springa runt och vara högt och lågt, överallt.

Det senaste han lärt sig är:
- Klappa händerna
- Börjar lite smått äta med sked
- Äter vällningen helt själv
- Hans gående är under utveckling och nu går han längre sträckor men fortfarande faller han ganska ofta på rumpan.




Nu ska jag fortsätta min kväll framför tv:n innan det är dags att gå och lägga sig.


Snart dags för en ny kampanj.

Fick ett mail av buzzador att det snart är dags för en kampanj som gäller föräldrar som har barn födda mellan 1 januari 2009 och 17 mars 2010. Ni föräldrar som läser min blogg har också chansen att få delta i samma kampanj. Det ni behöver göra är att registrera er på Buzzador innan 31 augusti.

Klicka här för att bli medlem.



Ytterligare en kampanj kommer att dyka upp och då söker de föräldrar med barn födda mellan 1 juli 2010 och 1 september 2010. Det rör sig alltså om riktigt små bebisar, och även gravida som beräknas föda inom de närmaste dagarna! Inbjudan till denna kampanj kommer gå ut till målgruppen under september.

Hoffmaestro - Highwayman

Kanske blir lite tjötigt med ett till videoinlägg, men man kan inte annat än älska denna låt. Hade beslutångest över vilket klipp jag skulle välja så det fick bli båda.




Roliga lekar från kräftskivan.

Här kommer videos från några av lekarna vi hade. Detta inlägg är nog mest roligt för oss som var med på kräftskivan.

Kräftskiva.

Vilken lyckad kväll det blev igår. Vi åt en massa goda kräftor och drack en hel del. Det bjöds på både roliga lekar, härliga danser som avslutades med en nakenchock. Inga sura miner och allt var på en lagom nivå. Alla var ju självklart dyng som det ska vara på en kräftskiva men det spårade aldrig ur. Värden för kvällen var en riktig entertainer, han bjöd på sig själv och fick alla att skratta.

Idag var det inte lika kul men nu börjar jag bli människa igen. Det är tur det bara är kräftskiva en gång om året.

Linus spenderade natten och dagen hos morfar och de verkar ha haft det riktigt roligt. Det känns så skönt att han är så lätt att lämna bort. Linus och morfar verkade ha lekt en hel, när vi kom för att hämta honom låg de leksaker utspritt i hela vardagsrummet. När vi kom hem fick han en flaska välling sen däckade han direkt.

Och nu är det snart dags för mig att bege mig in i sovrummet och lägga mig på min sida sängen under mitt täcke och helst också däcka direkt.

Kommer snart lite härliga klipp från gårdagen, dock inga nakenchocker av respekt för de som medverkade.









Nu är jag redo för kräftskiva. Väntar på a...

img_0814 (MMS)

Nu är jag redo för kräftskiva. Väntar på att alla ska sätta sig sen ska här ätas. Efter maten är det fest natten lång... Vi hörs imorn!


Kräftskiva och shoppingkap.


Den här klänningen är världens kap, den har tidigare kostat 399:- men jag fick den för endast 79,90:-
Trodde först inte att det var sant, hur billigt som helst. Accesoarerna jag köpte till var dyrare än själva klänningen.

Imorgon ska jag och Fredrik på kräftskiva och då har jag tänkt ha på mig just denna klänning. Prinsen ska sova över hos morfar för första gången. 

Prinsen är en glad prick just nu som går runt och pillar på allt han inte ska röra. Idag har han bl a varit på fjärrkontrollen. Dreglat ner den så mycket att den nu slutat fungera. Jätte kul att inte kunna se på tv en fredagskväll. Den enda kanalen som fungerar är SVT1 och hur ofta kollar man på den liksom??? Som tur är går där en hyffsad film.

Nu ska jag återgå till mitt, kommer kanske ett inlägg på söndag igen.

Vill ni få Spotify Premium helt gratis?

Klicka på länken, bli medlem och svara på en massa frågor. Du slipper reklam när du lyssnar på Spotify, helt klart värt det.

http://www.gratispremium.com/?ref=574968

Bättre sent än aldrig.

Jag lovade för ett tag sen att jag skulle försöka filma när Linus går helt själv och nu har jag äntligen fixat en video. Inte så jätte bra men den får duga.

Som ni märkt är jag inte speciellt sugen på att blogga, har ingen inspiration eller ork att sitta vid datorn och skriva. Bloggandet går upp och ner hela tiden och snart kanske det börjar gå uppåt...


Cykelolycka!

Då var snart denna arbetsvecka över också, första veckan efter semestern. Jösses vad det är segt att komma in i det igen efter att ha varit ledig. Trött och jävlig efter jobbet men försöker hålla humöret och ögonen öppna. Linus går mer och mer, fortfarande lite skakigt men han kan gå flera meter utan att falla.

Idag hände något märkligt när jag cyklar hem. Jag cyklar ner för en liten nedförsbacke och håller mig till höger som jag ska. Längst ner på backen kommer en kurva med dålig sikt(buskar), jag ska svänga höger men ser en annan cyklist som cyklar på samma sida som mig komma rakt emot mig och jag känner bara att "Jahaa, nu krockar jag!" Jag försöker värja undan och det försöker hon med men vi upptäckte varandra försent och hon kör rätt in i min cykel och jag flyger rätt fram med händerna i backen först. Alla mina varor i korgen flög ur men annars var allt bra med mig. Värre var det med damen jag krockat med. Hon hade fastnat med foten och skrek bara "AJ, AJ, AJ!!!" Vi krockade precis vid vårdcentralen så en man gick in och hämtade personal som kom ut och frågade om det hade gått bra med oss. Då visade det sig att damen hade en knäprotes och när hon fastnat med foten kände hon hur den hade vridit sig och hon vågade inte resa sig upp. Jag frågade om det var någonting jag kunde göra för henne, men hennes son skulle komma och hjälpa henne så hon sa att det var okej för mig att cykla hem. När jag sedan börja cykla igen känner jag hur hela styret vridit sig och att korgen var helt krossad, väl hemma slog tanken mig att det kunde slutat värre för mig än vad det gjorde. Har fortfarande inte införskaffat mig en hjälm och att cykla i så hög fart hade jag lika gärna kunnat slå i huvudet.

En annan tanke som jag funderar över är hur det gick för damen. Lär nog aldrig få svar på det men jag hoppas att allt gick bra och att inte protesen förstördes.


Kort inlägg men STOR nyhet.

Igår tog Linus sina första steg och nu har han gått upp till tio steg innan han landar på rumpan. Jag ska försöka filma händelsen så ni också kan få se hur duktig han är.

RSS 2.0