090531









Mammas goda smörgåstårtor:)



090530 (mobilbilder)




(v.25)

090530




Humorgalan.

Måste säga att det var en väldigt fin gala Unicef anordnat. Uppträdandena har varit jättebra, mitt favoritframträdande var när Andreas i Alcazar sjöng Robbie Williams låt "Feel".
  Det berör mig verkligen att se hur barn i Afrika har det, vilken skillnad det kan vara från land till land. Funderar starkt på att bli Världsförälder, för hur mycket kan 100 kr/ mån påverka min plånbok? Inte särskilt mycket, men däremot hjälper det jättemycket om 100 000 personer skänker de pengarna till Unicef varje månad. Det skulle ge dem 120 000 000 kr/år, väldigt mycket pengar och det borde göra skillnad. Det som får mig att tvivla är att jag undrar HUR mycket av de pengarna man skänker som når fram till de fattiga barnen världen över.

"Vi vet att det går att skapa en bättre värld för alla barn och vi vet hur man gör, men vi måste hjälpas åt. Tillsammans kan vi förändra framtiden för alla de miljontals barn som lever i fattigdom, i hungersnöd, föräldralösa, på gatan, i krig, på flykt - utan all den kärlek, vård, skola, näring och trygghet som behövs för att växa upp till friska trygga människor."


Vi får se vad jag kommer fram till. Man kan ju gå in på Unicefs hemsida när som helst och bli världförälder.


Photoshop.



Underbar dag!

Gud, vilket härligt väder vi har. Nu är det verkligen sommar.  Denna dag har tillbringats inne i stan. Promenerade längs Göteborgs hamn, åt kulglass och bara njöt av vädret. Självklart blev det en massa bilder också.
  Ikväll ska jag kolla på humorgalan, blir nog lite chips och cola till tv:n *MUMS*

Tänkte bjuda på lite härliga bilder från idag.







RSS 2.0