Påskhelgen.

Då var denna påskhelg över. Vi har haft strålande väder hela helgen. Helgen började med att vi var ett par stycken som satt hos oss och drack lite öl och vin ute på verandan, den kvällen avslutades med Singstar. 
  På långfredagen vaknar jag upp och känner att min förkylning har blivit värre och rösten har varit hes sen dess. Jag kanske tog ut mig alldeles för mycket så att stämbanden blev överansträngda, vem vet!?! Nu börjar rösten i alla fall att komma tillbaka
  Påskafton firade vi hemma hos Malin och Laxman med god mat och dryck. Deras grillade kycklingspett gjorde succé. Jag kan säga att det nog är den godaste kycklingen jag har ätit.

De två sista dagarna under påskhelgen har vi bara tagit det lugnt. Linus går fortfarande på pencillin men den verkar inte bita på honom. Han är inne på dag 5 och har börjat få hög feber igen, så imorgon blir det att gå till farbror doktorn med honom.

En annan tråkig sak som jag kan reta mig galen på är när man planerar någonting med folk som sen kommer samma dag som man planerat för och säger att de har andra planer. Det är okej om det händer en eller två gånger men när det gång på gång upprepas börjar man bli lite less.















Gräsänka för en helg.

Nu är vi så gott som friska och jag hoppas att det håller i sig lite längre denna gång.

I helgen har jag varit gräsänka, Fredrik var på äventyr i Malmö.
  Jag har inte varit helt själv utan har haft Malin och Linus som sällskap. Och vi har haft en jätte mysig helg med god mat och roliga händelser. Att bara sitta och snacka efter att Linus lagt sig var helt underbart. Mysigast var att ligga och småprata innan vi släckte lampan, kändes precis som när man var liten och hade kompisar som sov över. Man låg och prata och småskratta långt in på småtimmarna. 
  I lördags var vi först på besök hemma hos Malins föräldrar, vi fick nygräddade våfflor med grädde och hallonsylt. Linus klickade direkt med Malins syster Emma. Man märkte att de tyckte om varandra och Emma var jätte gullig och ville Linus bästa hela tiden.

Visar helgen med lite bilder också:


Startade fredagskvällen med Enchiladas och Malins goda sallad.

Lördagen på Lek- och buslandet.







Efter att ha varit på Lek- och buslandet blev vi såhär trötta

Avslutade även denna dagen med god mat.
Denna gång blev det grillad lax med potatisklyftor och sallad.
Avslutade med lite räkor och vin.

På söndagen var det strålande sol, då fick vi passa på att ta en långpromenad.



(Jag ville ju väldigt gärna posa med kakan men det fick bli en liten diskret pose)

Den senaste tiden har det inte blivit så m...

img_4569 (MMS)

Den senaste tiden har det inte blivit så mycket bloggande. Det har att göra med att vi har varit sjuka stup i kvarten och än verkar det inte vara över. Idag åkte Fredrik in med Linus och moster Louise till primärvårdsakuten för att Linus har haft jätte hög feber som inte vill gå över. Det visade sig att stackars prinsen har öroninflammation. Han fick penicillin så nu hoppas vi att alla snart ska vara friska. Då ska vi njuta av vårsolen:-)


RSS 2.0