Valborg.

Igår var det Valborg och medans alla andra söp skallen av sig tog vi det väldigt lugnt. På dagen hade vi en utflykt till Slottskogen där vi först avnjöt en underbar räksallad i solen. Där efter gick vi runt parken, Linus tyckte bäst om Ponnyhästarna men även Barnens Zoo tyckte var roligt.

Är det någon som har varit i slottskogen nyligen? Jag blev jätte förvånad när vi kommer upp till Barnens Zoo och det visar sig att man inte längre får vara inne hos djuren. Halva grejen när man var liten med Slottskogen var ju att man skulle få gå in till djuren och klappa dem, men det nöjet har de tydligen tagit bort pga. personalbrist.

Efter Barnens Zoo deckade Linus i vagnen men han missade inte så mycket, det var inte alls mycket djur som visade sig.

Efter ett par timmar i Slottskogen åkte vi hem och grillade med Louise och Stefan och det var den mest lyckade grillningen på länge. Otroligt gott och saftigt kött, starka kebabspett, pastasallad, paprikor fylda med vitlöksost och sist men inte minst chilimarinerade champinjoner. Det sistnämda var något nytt vi testade och från och med nu kommer vi alltid att grilla detta.
 Du delar färska champinjoner lägger dem i en "båt" av folie, häller marinad över och låter dem värmas över grillen. Saftiga och goda!










Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0