Bust-Up kapslar

Jag har alltid velat ha större bröst än de jag har, men vet inte riktigt om silikon och sån shit är något för mig. Har läst lite om ett par piller som finns att köpa, Bust-Up, man kan få upp till 80% större byststorlek. Frågan är om det fungerar? De finns att köpa på SthlmCompany , ett 6- månaderspaket kostar 3600kr.

 Det finns sju års forskning av Bust-Up's produker, bl a av forskare och akademiker på det thailändska Chulalongkorn-universitetet. Kapslarna innehåller Peuraria Mirifica som är en naturlig örtplanta. Denna sägs ha specifika egenskaper som gör att brösten kan bli upp till 80% större och betydligt fastare.
  Andra studier som har gjorts visar att Peuraria Mirifica har en välgörande effekt för hy och hår och kan även förebygga bröstcancer.

Man kan läsa på SthlmCompany att "Bust-Up bröstförstoring verkar i huvudsak med hjälp av den fantastiska roten Pueraria Mirifica och dess ofarliga naturliga fytoöstrogener som på ett enastående sätt ökar bröstens omfång genom att stimulera de receptorer för östrogen och progesteron som finns i kvinnans bröstvävnad." När dessa stimuleras ökar den lokala vävnaden, vilket leder till att brösten i sin helhet blir större och fylligare.

Varje kapsel innehåller:
 
Pueraria Mirifica - 40% av denna ört finns i varje kapsel
Curcuma comosa - verkar antioxiderande och inflammationshämmande.
Phyllanthus emblica - antioxidant rik på C-vitamin.
Terminalia chebula - förbättrar den mentala skärpan och minnet.
Terminalia belerica - föryngrande effekt, extra bra för ditt hår.
Angelica sinensis - motverkar värmesvallningar, menstruations- och urinvägsproblem.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0