Inför ett förbud mot sexuella övergrepp på djur!

Läste på en hemsida idag att Sverige är ett av de två länder i Europa som inte har en lag om förbud mot sexuella övergrepp på djur. Detta leder i sin tur till att många av de filmer, som spelas in där djur våldtas, spelas in i Sverige.

Hur kan politikerna tillåta detta?

Skadan djuret får kan jämföras med skadan som ett litet barn får av en våldtäkt. Men bara för att hunden/katten inte visar att den lidit av det, menar dem på att man inte kan bevisa ett sexuella övergrepp.
  På Hundsport.se kan man läsa att "En stor brittisk undersökning från 2001 antyder att mer än vart tjugonde sällskapsdjur (mest hund men även katt), som besökt veterinär för skada som inte berott på olyckshändelse, hade fått sina skador på grund av sexuella övergrepp." Johan Beck-Friis menar på att detta skulle innebära att 200-300 sällskapsdjur skadas varje år av sexuella övergrepp i Sverige.

Jag blir riktigt förbannad när jag läser om det. Självklart måste vi ha en lag i Sverige om förbud mot sexuella övergrepp på djur. Snälla var med och hjälp oss förbuda detta genom att skriva på namninsamligarna:

http://www.djurensratt.se/portal/page?_pageid=33,7220249&_dad=portal&_schema=PORTAL

Tänk på våra husdjur!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0