Maries ananaspaj.
Ingredienser
Pajdeg
150g smör
1dl socker
3dl mjöl
1 tsk bakpulver
1ägg
1dl socker
1 tsk vanlijsocker
2 dl creme fraishe
2 "småburkar" krossad ananas
Sätt ugnen på 225 grader.
Blanda ihop ingredienserna till pajdegen och tryck ut i en rund form.
Vispa samman ägg och socker, tillsätt vaniljsocker och creme fraishe.
Häll ur vätskan från ananasen, rör i ananasen i smeten.
Häll smeten i formen.
Grädda längst ner i ugnen, ca 20- 30min.
Pajdeg
150g smör
1dl socker
3dl mjöl
1 tsk bakpulver
1ägg
1dl socker
1 tsk vanlijsocker
2 dl creme fraishe
2 "småburkar" krossad ananas
Sätt ugnen på 225 grader.
Blanda ihop ingredienserna till pajdegen och tryck ut i en rund form.
Vispa samman ägg och socker, tillsätt vaniljsocker och creme fraishe.
Häll ur vätskan från ananasen, rör i ananasen i smeten.
Häll smeten i formen.
Grädda längst ner i ugnen, ca 20- 30min.
Kommentarer
Postat av: Mikaela
Visst är det gott med ananaspaj! Min sambo är helt galen i det haha, fast jag har ett litet annorlunda recept med bara en ananasburk och ingen mjöl i degen (har för mig)
Trackback