Helgen är slut och nu är det sallad som gäller.

Helgen är slut lika fort som den börjar och imorgon är det jobb igen. Vi har massor att göra på jobbet och jag ska försöka komma upp på morgonen och jobba över en timma varje morgon.

I helgen har vi inte gjort något särskilt. I lördags var Fredrik i Tyskland med Stefan så nu är är förrådet fyllt så det räcker (och blir över). Louise kom hit efter hon vaknat och vi slappade hemma hela dagen. Det blåste upp till storm ute så vi hade ingen lust att gå ut.
  På kvällen smakade vi lite på vad de hade köpt med sig, Hotshot var helt klart favoriten. 
 
Idag har vi endast varit och handlat lite mat. Vi har kommit överens om att vi ska äta mer sallad och mindre pasta, potatis och ris. Så nu ska det göras sallader så det står härliga till.

Kom gärna med förslag på vad man kan ha i, så vi får lite variation.



Linus är hur god som helst just nu, men ganska vild också. Inte en lugn stund får man när han är vaken och man får passa honom hela tiden. Vi har inte lärt oss riktigt än att allt måste upp på höjden. Kontroller och dylikt åker snabbt som attan in i munnen på honom om man inte är med.

Andra favoritsysslor:
- Dra ur sladden till tv:n.
- Stå och banka på basen.
- Röra om i kattens mat och vatten.


Prinsens nya min. Det började med att han rynkade näsan och andades snabbt in och ut (som att han fräste åt oss) när han blev förbannad. Vi kunde inte låta bli att skratta för att det såg roligt ut, så nu gör han den även för att han vet att vi börjar skratta.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0