Vit chokladmousse med mango- och passionsfruktsås

Ingredienser

Mousse

3 3 dl vispgrädde
225 225 g vit choklad
1.5 1.5 st ägg
1.5 1.5 dl kesella

Mango- och passionsfruktsås

100 100 g mango, fryst eller färsk
8 8 st passionsfrukter
½ - 1 dl passionsfruktjuice


Gör så här

Mousse
Vispa grädden.
Smält chokladen.
Vispa upp ägget och tillsätt chokladen under omrörning.
Rör ner kesellan och sist grädden.
Häll upp i glas och låt stå ca 2 tim eller längre i kylen.

Mango- och passionsfruktsås
Gröp ur passionsfrukterna och mixa tillsammans med mangon och juicen.
Ett tips är att sila såsen ifrån kärnor.
Häll såsen över moussen precis innan servering.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0